Luxe Chalets

Houdt u van kamperen maar ook van een beetje vrijheid? Dan is één van onze zes luxe ingerichte chalets wat voor u! Deze chalets zijn geschikt voor maximaal 4 personen en voorzien van onder meer een kamer met een tweepersoonsbed en een kamer met twee éénpersoonsbedden.

Daarnaast is elke chalet voorzien van een douche en aparte toilet en een keukentje met onder meer een koelkast met vriesvak, fornuis en koffieapparaat, vaatwasser en magnetron en centrale verwarming. Beddengoed is aanwezig, neemt u zelf hand- en theedoeken mee?

U kunt ook gebruik maken van het speelveld waar u heerlijk kunt voetballen en er is een klein speeltuintje voor de kinderen.

Als gast van Recreatie De Tolbrugschans kunt u ook gebruik maken van het voetbal- en volleybalveld. In de omgeving kunt u schitterende wandel- en fietstochten maken en voor een dagje stads genieten zijn Leeuwarden, Drachten en Heerenveen dichtbij. De dichtstbijzijnde bakker en supermarkt vindt op 1.500 meter afstand, in het dorp Oldeberkoop.

Langs de camping en achter de chalets loopt een meander van het riviertje de Tsjonger waar u heerlijk kunt vissen. En het knooppunt route Fietsroute Netwerk Fryslân start direct naast de camping. Hier vandaan kunt u eindeloos fietsen van punt naar punt.

Klik hier voor de actuele prijzen van deze accommodatie