De Grote Schans

Sfeervolle boerderij voor 40 personen. Heeft u iets te vieren met een groot gezelschap tot 40 personen? Dan is groepsaccommodatie De Grote Schans zeker geschikt voor u! Deze sfeervolle, verbouwde Friese stolpboerderij is voorzien van een ruime eetzaal en een gezellige leefruimte met zithoek. Verder zijn een tv, radio, dvd- en cd-speler, boeken en spelletjes aanwezig. Voor de kleintjes is een speciale speelhoek ingericht.

De Grote Schans telt 9 kamers voor twee, vier, zes en acht personen - allemaal voorzien van een wastafel, spiegel, wc,douche en beddengoed. De goed uitgeruste keuken is voorzien van onder meer een vaatwasser, koffiezetapparaat, oven, borden, kopjes en bestek. Neemt u zelf hand- en theedoeken mee?

Buiten vindt u een knus terras waar u heerlijk kunt barbecueën. Voor de sportievelingen onder u is er een speelveld waar naar hartenlust gevoetbald en gevolleybald kan worden. Uiteraard beschikt De Grote Schans over voldoende parkeergelegenheid. De dichtstbijzijnde bakker en supermarkt vindt u op 1.500 meter afstand, in het pittoreske dorp Oldeberkoop.

Klik hier voor de actuele prijzen van deze accommodatie